南京东大岩土工程技术有限公司

发布者:彭龙发布时间:2016-05-18浏览次数:2016

南京东大岩土工程技术有限公司是东南大学面向建筑、交通、水利、土木等领域专业从事岩土工程勘查、治理、检测、咨询,土木工程检测、监测、设计,交通运输工程监测、检测技术服务及技术咨询,岩土工程新技术、新方法、新仪器开发与推广应用的唯一专门机构和交流窗口。公司以东南大学岩土工程研究所作为技术依托,目前是江苏省桩基检测技术专业委员会的副主任委员单位。

南京东大岩土工程技术有限公司具有强大的科技开发能力与合理工程人员结构,目前汇集了水文工程地质、岩土工程、港口工程、公路与桥梁工程、建筑工程、仪器仪表等专业的众多高层次人才,并且拥有国际先进的荷兰TNO基桩低应变诊断仪、美国PDA打桩分析仪等检测仪器设备和先进、完备的岩土工程实验室,具有很强的综合科技开发与工程技术服务能力。

=======================================================================================

Nanjing SEU Geotechnical Engineering Co., Ltd. (SEUGE) is affiliated to Southeast University. The main research and developing areas of SEUGE involve building, transportation, geotechnical investigation, hydraulic engineering and civil engineering. SEUGE is specialized in consulting projects, geotechnical monitoring and pile testing. Technically depending on Institute of Geotechnical Engineering at Southeast University, SEUGE is the vice- director unit of Jiangsu province Pile Foundation Association.

SEUGE now has many professional technicians specialized in hydrology and engineering geology, geotechnical engineering, port engineering, highway and bridge engineering, construction engineering, instrument and gauge etc. SEUGE holds international TNO low stain diagnostic instrument, PDA system for pile foundation analysis, and other advanced instruments and equipments. The geotechnical engineering laboratory is equipped with sophisticated facilities that meet engineering designing requirements. SEUGE has very strong comprehensive capabilities in technology development and consulting projects.